Doček Nove 2018. godine

Kako biste na najbolji način ispratili 2017. godinu i zakoračili u nadolazeću, The Shipyard Pub za Vas priprema Doček Nove 2018. Godine.

Šajeta s bandom i DJ Vedran, čiji će repertoar sadržavati strane i domaće hitove 80-ih i 90-ih te drugu plesnu glazbu, učinit će Doček Nove Godine nezaboravnim.

Okupite drage Vam ljude i ukoliko ste željni vrhunske zabave, budite dio novogodišnje zabave The Shipyard Pub-a.

U cijenu od 250 kn po osobi uključeno je piće dobrodošlice i švedski stol, a u prvim minutama 2018. uz šampanjac ćete moći uživati u nebu obasjanim vatrometom.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, pozivamo Vas da svoje ulaznice podignete na vrijeme na šanku u pubu i time si osigurate najzabavniji Doček Nove Godine u gradu.

Yacht4Day nudi prvoklasno i fleksibilno dnevno krstarenje u Hrvatskoj. Zaplovite Istrom i opustite se u vožnji s našim iskusnim skiperima uz dnevne izlete jahtama iz Pule, Rovinja i Poreča. Našim klijentima osiguravamo nezaboravno iskustvo i doživljaj Istre s mora. Ne propustite priliku provesti svoje ljetne praznike u stilu i maksimalnoj udobnosti s obitelji i prijateljima ploveći Istrom.

Saznajte više

—————

Yacht4Day offers first class daily and flexible sailing yacht charter in Croatia. Whether you are looking for Croatia island hopping on your sailing holiday, motor yacht and speedboat day boat trips from Pula, Rovinj and many more, Yacht4Day provides their clients with exceptional sailing experience and once in a lifetime holiday memories.

Learn more

Lokacija