Maja Posavec i Ivan Kapec "Večer s Cohenom"

Svojevrsni hommage ovom nikad prežaljenom „umjetniku ljubavi i smrti“, kako ga često vole zvati, dat će Maja Posavec uz pratnju Ivana Kapeca na gitari.

O popularnosti i kvaliteti programa dovoljno govori to da su obje dosadašnje “Večeri s Cohenom” održane u zagrebačkom Saxu rasprodane nekoliko dana prije nastupa.

Bit će to više interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila back vokal na koncertima. Maja i Ivan interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove tako da se ovo iskustvo nipošto ne smije propustiti.

Osim u The Shipyard Pub-u, nastupit će i u Sarajevu. 

Maja Posavec je nagrađivana glazbenica i akademska glumica. Dobitnica je već dva Porina (najbolji pop album 2015.,Detour, „A što ak ja...“; najbolja voklana suradnja 2016, Neno Belan & Maja Posavec, „Tvoj glas“). Svoje glazbeno iskustvo stekla je kao pjevačica , koautorica i autorica u bendu Detour. Sa Nenadom Borgudanom napisala je neke od najvećih hitova: „Mjesec“, „Ljeto počinje“, „Prijatelj“, „Zmaj“ i druge, a samostalno potpisuje veliki hit singl „Daleko“. U 2016. Maja je krenula u samostalnu glazbenu karijeru. Sva tri njena singla „Mediteranska“, „Budi Jak“ i „Dok držiš me za ruku“, našla su se na Hrtop 40, te na hrvatskim glazbenim ljestvicama. Svoj autorski album najavljuje za početak 2018. godine. Prateći bend čine Damir Mihaljević na bubnjevima, Vinja Marino na bassu, Ivan Kapec na gitari, Franjo Klinar na klavijaturama i Maja na gitari i vokalu. Uz nove pjesme s novog albuma, Maja izvodi i odabir autorskih pjesama grupe Detour: „Daleko“, „Plešem sama“, „Pijani Pilot“, veliki hit singl „Tvoj Glas“, rock baladu „To je ono što me čini sretnom“, i druge pjesme. Sve pjesme Maja izvodi u vlastitom aranžmanu. Prepoznata kao vrhunski vokal zvonkog i kristalnog glasa, neobične scenske karizme, maštovitog scenskog nastupa, Maja donosi na scenu nesvakidašnju glazbenu priču.

Maja osim navedenog nastupa i s projektom “Večer s Cohenom”, gdje uz pratnju gitarista Ivana Kapeca pjeva bezvremenske pjesme Leonarda Cohena u zanimljivom vlastitom aranžmanu, dok nerijetko između pjesama čita i osebujnu Cohenovu poeziju.

Yacht4Day nudi prvoklasno i fleksibilno dnevno krstarenje u Hrvatskoj. Zaplovite Istrom i opustite se u vožnji s našim iskusnim skiperima uz dnevne izlete jahtama iz Pule, Rovinja i Poreča. Našim klijentima osiguravamo nezaboravno iskustvo i doživljaj Istre s mora. Ne propustite priliku provesti svoje ljetne praznike u stilu i maksimalnoj udobnosti s obitelji i prijateljima ploveći Istrom.

Saznajte više

—————

Yacht4Day offers first class daily and flexible sailing yacht charter in Croatia. Whether you are looking for Croatia island hopping on your sailing holiday, motor yacht and speedboat day boat trips from Pula, Rovinj and many more, Yacht4Day provides their clients with exceptional sailing experience and once in a lifetime holiday memories.

Learn more

Lokacija