Koncert Dobitnika Nagrade Status 2017

Koncertno predstavljanje dobitnika glazbene nagrade Status 2017 u Puli, u utorak 13. veljače 2018. od 21h, uz slobodan ulaz.

Na glazbenoj priredbi koja je održana prošle godine - 9.5. u Pogonu kulture u Rijeci, dodijeljena je nagrada Status Hrvatske glazbene unije glazbenicima instrumentalistima koji su zaslužni za najbolje prošlogodišnje glazbene izvedbe u Hrvatskoj. Odluku o dobitnicima donijeli su članovi stručnih komisija nagrade Status, u ukupno 16 kategorija za pop, rock, narodnu i jazz glazbu.

Više o samoj nagradi i dobitnicima Statusa 2017 možete saznati na http://nagrada-status.hgu.hr/index.php?opt=news&act=mlist&id=593&lang=hr.

Na ovom koncertnom predstavljanju dobitnika Statusa 2017 sudjelovati će slijedeći glazbenici i glazbeni sastavi:

1. OOGROOVAJ 
(Adriano Bernobić-bubanj/Luka Veselinović-bas/Luka Žužić-klavir/Branko Sterpin-truba)

2. LUKA ŽUŽIĆ QUARTET 
(Luka Žužić-trombon/Luka Veselinović-bas/Borko Rupena-bubanj/Zoran Majstorović-gitara)

3. SHUGO 'Z' FUSION 
(Leon Brenko-klavir/Alen Spada-gitara/Boris Bošković-bas/Dušan Kranjc-bubanj)

4. FRANKO KRAJCAR & INDIVIA 
(Franko Krajcar-tradicionalni instrumenti, vokal/Mauro Giorgi-gitara, prateći vokal...)

5. ZORAN ČALIĆ I VERVET 

6. ZORAN MAJSTOROVIĆ LOOSE TRIO (Zoran Majstorović-oud, git/Borko Rupena-bubanj/Robert Mikuljan-truba)

7. VOODOO RAMBLE ( Mario Klarić-bubanj/Boris Dugi Novački Zamba-gitara/Samuel Kokanović-bas) 

8. MARIO RAŠIĆ – NEBOJŠA BUHIN BAND (Mario Rašić-bas/Nebojša Buhin Nebo-gitara/Mario Klarić-bubnjevi/Marko Prepelić-truba)

9. VERVET 

Voditelj:
DRAŽEN TURINA ŠAJETA

Više od dva sata vrhunske glazbene priredbe.

Ulaz je slobodan.

Yacht4Day nudi prvoklasno i fleksibilno dnevno krstarenje u Hrvatskoj. Zaplovite Istrom i opustite se u vožnji s našim iskusnim skiperima uz dnevne izlete jahtama iz Pule, Rovinja i Poreča. Našim klijentima osiguravamo nezaboravno iskustvo i doživljaj Istre s mora. Ne propustite priliku provesti svoje ljetne praznike u stilu i maksimalnoj udobnosti s obitelji i prijateljima ploveći Istrom.

Saznajte više

—————

Yacht4Day offers first class daily and flexible sailing yacht charter in Croatia. Whether you are looking for Croatia island hopping on your sailing holiday, motor yacht and speedboat day boat trips from Pula, Rovinj and many more, Yacht4Day provides their clients with exceptional sailing experience and once in a lifetime holiday memories.

Learn more

Lokacija