Pula Raspad Sistema - Igor Drljo (BiH) one man show

Draga publiko Pule,

Vrijeme je za još jedan stand up one man show u The Shipyard Pub i to ovaj put uz presimpatičnog Hercegovca punog pozitive. On je odnedavno postao pravi Hercegovac preselivši se u Zagreb.

Predstavljamo vam čovjeka koji izgleda kao da su Dalibor Petko i Velimir Bujanec dobili dijete, malo bure pozitivne energije i nteko uz koga će vam biti osmijeh na licu cijelo vrijeme. Dame i gospodo, Igor Drljo.

U ovom showu saznat ćete kakva se muzika pušta u klubovima BiH, zašto Rozga pjeva riječi koje pjeva, te ćete se moći poistovjetiti sa problemima malog, bucmastog muškarca na današnjem tržištu veza i odnosa.

Ne propustite uživati u BiH humoru. Upad 30kn.

Pretprodaja na šanku i rezervacije u inbox The Shipyard Pub

Vidimo se :*

Yacht4Day nudi prvoklasno i fleksibilno dnevno krstarenje u Hrvatskoj. Zaplovite Istrom i opustite se u vožnji s našim iskusnim skiperima uz dnevne izlete jahtama iz Pule, Rovinja i Poreča. Našim klijentima osiguravamo nezaboravno iskustvo i doživljaj Istre s mora. Ne propustite priliku provesti svoje ljetne praznike u stilu i maksimalnoj udobnosti s obitelji i prijateljima ploveći Istrom.

Saznajte više

—————

Yacht4Day offers first class daily and flexible sailing yacht charter in Croatia. Whether you are looking for Croatia island hopping on your sailing holiday, motor yacht and speedboat day boat trips from Pula, Rovinj and many more, Yacht4Day provides their clients with exceptional sailing experience and once in a lifetime holiday memories.

Learn more

Lokacija