Prvi The Shipyard Pub kviz

Poštovani ljubitelji kvizova i oni koji ćete to tek postati!

Novi kviz je u gradu i to na mjestu koje je kao stvoreno za to!

Pozovite svoje prijatelje i pridružite nam se na zabavnom kraju radnog dana i usput pokažite svoje znanje. 

Naravno, čekaju vas i lijepe nagrade:

I.   mjesto - boca "Jack Daniel's"
II.  mjesto - 2 butelje vina
III. mjesto - butelja vina 

Svoje ekipe do 5 članova prijavite na komentarima objave u grupi Kvizovi u Istri ili putem Messengera direktno voditelju Bruno Gudelj.

Kao igrač, Bruno Gudelj poznat je nekima od vas, a od sada će se okušati i u ulozi sastavljača i voditelja, te se, kako on sam kaže, nada da će vas uspjeti i zabaviti.

Vidimo se!

Yacht4Day nudi prvoklasno i fleksibilno dnevno krstarenje u Hrvatskoj. Zaplovite Istrom i opustite se u vožnji s našim iskusnim skiperima uz dnevne izlete jahtama iz Pule, Rovinja i Poreča. Našim klijentima osiguravamo nezaboravno iskustvo i doživljaj Istre s mora. Ne propustite priliku provesti svoje ljetne praznike u stilu i maksimalnoj udobnosti s obitelji i prijateljima ploveći Istrom.

Saznajte više

—————

Yacht4Day offers first class daily and flexible sailing yacht charter in Croatia. Whether you are looking for Croatia island hopping on your sailing holiday, motor yacht and speedboat day boat trips from Pula, Rovinj and many more, Yacht4Day provides their clients with exceptional sailing experience and once in a lifetime holiday memories.

Learn more

Lokacija