Pula Šutim i trpim, a para kapa - Dušan Jokić stand up (BiH)

Step aside, Ana Bučević, jer stiže novi hit!

"Šutim i trpim, a para kapa" nije samo isprazna fraza, rečenica koju jedan državni službenik govori drugom državnom službeniku.
"Šutim i trpim, a para kapa" je filozofija.

I to ne bilo kakva!

Poput "vizualiziranja" i "vibriranja" stvari koje želite postići, "šutnja i trpljenje" vas uče da treba samo da ništa ne radite, i svijet će kleknuti pred vas!

Zato dođite na masterclass "Šutim i trpim, a para kapa" sa Dušanom Jokićem i upoznajte sebe... ili šta god. Samo dođite.

Upad 30kn 

Rezervacije i pretprodaja: The Shipyard Pub.

Yacht4Day nudi prvoklasno i fleksibilno dnevno krstarenje u Hrvatskoj. Zaplovite Istrom i opustite se u vožnji s našim iskusnim skiperima uz dnevne izlete jahtama iz Pule, Rovinja i Poreča. Našim klijentima osiguravamo nezaboravno iskustvo i doživljaj Istre s mora. Ne propustite priliku provesti svoje ljetne praznike u stilu i maksimalnoj udobnosti s obitelji i prijateljima ploveći Istrom.

Saznajte više

—————

Yacht4Day offers first class daily and flexible sailing yacht charter in Croatia. Whether you are looking for Croatia island hopping on your sailing holiday, motor yacht and speedboat day boat trips from Pula, Rovinj and many more, Yacht4Day provides their clients with exceptional sailing experience and once in a lifetime holiday memories.

Learn more

Lokacija